Passeig de ronda

Ja no hi són

Pere Estelrich i Massutí

Pere Estelrich i Massutí

1

Ha passat la festa de tots Sants i la del Dia dels morts. Però el tema porta coa. Mirau sinó: a Felanitx per aquests dos caps de setmana que venen, els membres del grup de teatre Mai som tots i a partir d’un text de na Margalida Estelrich «Turriscos», han preparat unes visites teatralitzades al cementeri de la vila. Una experiència que, coneixent el bon fer i la trajectòria del grup i de l’escriptora, qui per cert és col·laboradora d’aquest suplement, serà tot un èxit. De fet, algunes de les sessions ja han penjat el cartell de «Entrades exhaurides». Per a fer una reserva podeu dirigir-vos a la pàgina web www.maisomtotsteatre.com.

La cosa promet. Sens dubte. Una iniciativa que bé podrien agafar altres pobles de Mallorca, pensem que els cementeris, com bé expliquen els organitzadors, són «espais emblemàtics i en els quals és fàcil sentir l’escalfor del públic».

2

I sense deixar el record de les persones que ja no hi són, no puc més que recomanar l’audició d’algun dels discos del gran Otto Klemperer, quan s’han complert cinquanta anys de la seva mort. El director polonès que tant aportà a la direcció orquestral en el segle XX té diverses versions històriques d’obres mestres, ara bé, em quedaria amb les dues que va enregistrar de «La flauta màgica» de Mozart, sobre tot la que compta amb la gran Gundula Janowitz com a Pamina i amb Lucia Pop com a Reina de la nit. Impagable.

Suscríbete para seguir leyendo