Fútbol. Primera División

Alavés-RCD Mallorca | La opinión de Ricard Pla: El Mallorca tuda tres punts a Vitòria

Radonjic va ser titular per primera vegada amb el Mallorca

Radonjic va ser titular per primera vegada amb el Mallorca / RCDM

Pensant en una hipotètica final de Copa, el Mallorca es deixà dos punts a Vitòria davant un equip molt fluix i que sí que juga la “seva lliga”. Prèviament, tothom pensava en un empat i, vist el joc desplegat, ningú no n’haurà sortit decebut. Possiblement més l’equip de Javier Aguirre, que va tenir clares oportunitats a la primera part, cap ni una a la segona i acabà salvant un punt merescut, però que cap dels dos equips, pel seu joc, no es mereixien.

Tot plegat pot semblar un contrasentit. L’espectacle que ens oferiren Alavés i Mallorca va ser, a moments, un insult al futbol, sobretot a la segona part, quan curiosament els gols es produïren, com era previsible, a pilota aturada. El primer temps va tenir moments interessants gràcies a la proposta un poc més atractiva del Mallorca i gràcies també a les intervencions del debutant a l’onze inicial Radonjic. De fet, va ser l’únic rescatable, ja que veiérem com el jugador serbi mostrà detalls de qualitat tècnica, però enfora de la condició física exigible per competir. Radonjic tingué un bon tracte amb la pilota i la millor oportunitat per marcar en una clara opció que el porter va enviar a córner. Més tard, el protagonisme passà a un inspirat Morlanes, que va donar sentit al joc. En aquest tram de partit, l’Alabès no va comparèixer i se’n va anar al vestidor amb un zero a zero que només es va desfer en un córner mal defensat per Rajkovic.

El Mallorca, gràcies a Nastasic i a una acció molt embullada, aconseguí tornar amb un punt, però va perdre l’oportunitat de sumar els tres, perquè, en línies generals, va ser un poc millor que l’Alabès. Ara bé, els mallorquinistes no poden perdre de vista la lliga, perquè, com deia un jugador, ”és el que ens dona de menjar”. El pròxim rival no vendrà a posar les coses fàcils, perquè a la primera volta el Mallorca va encaixar la major golejada de la temporada, cinc a tres, a Montilivi. Sí, diumenge que ve a Son Moix, el Girona. 

Suscríbete para seguir leyendo