Diario de Mallorca

Sencelles

Ofici, selecció i homenatge a la passió heretada

Andreu Sunyer va haver de triar entre el verd clorofil·la de la vinya o el verd ciment de la parcel·lació. Assortadament, va apostar per la primera opció i l'any 1982 va crear el celler Ca sa Padrina a Sencelles, dins la DO Binissalem. L'ofici de vinater, que exerceix avui dia juntament amb els

Arengades amb tomàtiga i espinacs

La humanitat coneix el peix blau fumat i en salaó des de fa mil·lennis. Mallorca, al segle XVI era (i continua sent) una illa deficitària en aliments bàsics; per això duia queviures essencials, com l'arròs, el blat, el sucre o la mel des de diferents indrets i importava botes de peix blau salat des

Más Noticias de Sencelles

texto-alt

Cuéntanos tu historia

¡Participa en nuestro portal contándonos tus historias! Cuéntanos dónde vives y cómo ese lugar puede ser mejor. Envíanos un mail a sugerencias@diariodemallorca.es.

texto-alt

Las fotos de los lectores

¿Quieres que tus fotos aparezcan publicadas en nuestra web? Envíanos las mejores imágenes de tus viajes, de tu familia, de tus amigos... pinchando aquí.

Cerca de ti: Consulta las noticias de tu municipio

Costitx Selva Andratx Calvià Estellencs Banyalbufar Puigpunyent Esporles Valldemossa Deià Marratxí Sóller Bunyola Fornalutx Santa Maria del Camí Alaró Consell Santa Eugènia Palma de Mallorca Binissalem Mancor de la Vall Lloseta Algaida Escorca Sencelles Inca Llucmajor Lloret de Vistalegre Búger Campanet Sant Joan Sa Pobla Montuïri Ses Salines Sineu Llubí Petra Santanyí Campos Porreres Muro Maria de la Salut Felanitx Pollença Vilafranca de Bonany Ariany Alcúdia Santa Margalida Artà Sant Llorenç des Cardassar Manacor Son Servera Capdepera