Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

LA PRÈVIA

Concerts, bandes i primavera

Podem encetar el cap de setmana musical anant al Teatre d’Inca avui a les 12 h, ja que allà el clarinetista Carlos Casanova i els Solistes del Mediterrani oferiran un recital amb versions instrumentals de fragments d’òpera. Ho organitza el Rotary Club d’Inca amb motiu del seu 30è aniversari, a benefici de l’Associació contra el Càncer de Balears.

Avui horabaixa i a l’Auditori de Peguera, Josep Oliver Rubio dirigirà la Banda de Música de Calvià en un concert de primavera. La cita és a les 19 h.

Una mica més tard (19.30 h) i al Parc Municipal sa Torre de Felanitx, i també dins un cicle musical de primavera, la Banda de Música felanitxera, amb Mar Grimalt, David Ordinas i alumnes de 4t i 5è de primària de les escoles del municipi, interpretaran la Cantata de la il·lusió.

A la mateixa hora i a les bodegues Macià Batrle de Binissalem, fragments d’òpera i sarsuela amb Paula Riera (soprano), José Manuel Sánchez (tenor) i Francesc Blanco (piano). Aquesta mateixa proposta es repetirà demà diumenge a les bodegues Son Bordils d’Inca (18.30 h).

I per tancar el dissabte, el Teatre Principal de Palma (20 h), proposa l’espectacle Hacemos como que bailamos, una experiència visual i sonora amb el ball com a subversió.

I ja que hem parlat de demà diumenge, un altre espectacle matinal a Inca (11 h) amb la companyia de dansa Baal, presentant Alek & Sophie, una proposta escènica que pretén generar empatia, fantasia, diàleg i comunicació dins un univers fantàstic.

També hem de recomanar el concert que oferiran demà el Cor i Ensemble d’Ars Antiqua a l’església del Convent de Manacor (20h) amb el títol Essència Barroca. Obres de Vivaldi, Purcell, Haendel i Isabella Leonarda.

Compartir el artículo

stats