Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Muriqi i Tchouaméni, al partit de Son MoixEFE

Fútbol. Primera División

L'opinió de Ricard Pla del RCD Mallorca-Real Madrid: Sense sorpreses a Son Moix

Tot i la superioritat tècnica i física, el Madrid guanyà per la mínima a Son Moix i, de rebot, que també val. No, no hi va haver sorpreses. El Mallorca va fer el que va poder i va cedir els tres punts al líder de la lliga, que, si no hi ha res de nou, la guanyarà i ho farà amb relativa comoditat.

Com ja hem dit altres vegades, la primera divisió s’hauria de dividir en dos blocs: els que juguen la classificació del deu per amunt i la resta. La diferència és abismal, sobretot entre els cinc primers, que normalment aspiren a classificacions europees. La resta d’equips tenen com a objectiu sobreviure a la categoria i el Mallorca, sense cap dubte, n’és un. I enguany més que mai, perquè encara no té garantida la permanència i aquest sí que és un objectiu clar.

El partit d’ahir va tenir poca història. El Madrid, jugant a mig gas, conscient de la seva qualitat individual i col·lectiva, sabia que en un moment o altre podria venir el gol. A l’equip de Javier Aguirre, no li quedà més remei que anar sempre a remolc i fiar-ho tot, com sempre, a qualque pilota que pogués caçar Muriqi. Ahir, el davanter kosovar no en va tocar ni una de cap ni en condicions d’esser jugada, llevat de la darrera acció, que a punt, però només a punt, va estar a uns metres d’empatar.

Malgrat veure en acció, per primera vegada a la temporada, els tres davanters de la plantilla, Muriqi, Prats i Larin, la producció ofensiva del Mallorca va ser inexistent. L’aclamat Abdon Prats no va aparèixer i Larin va tenir poc temps. En tot cas, la frustració era evident en les cares dels jugadors, conscients que per superar Rudiger i companyia es feia necessària qualque cosa més que penjar pilotes a l’àrea.

Ara el Mallorca tornarà a la “seva lliga” amb dues sortides delicades a Sevilla i Cádiz, on es jugarà bona part del seu futur a la màxima categoria. Ara bé, sí cal destacar que ahir Son Moix va registrar la millor entrada de la temporada. No es pot tenir tot.

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.