Fútbol. Opinión

Orsai: No eren de Champions

Diego Bri celebra el tercer tanto del Atlético B contra el Atlético Baleares

Diego Bri celebra el tercer tanto del Atlético B contra el Atlético Baleares / Álvaro Campo / ATM

Vicenç Amengual

Feia estona que no mirava la classificació de Primera RFEF amb deteniment. Seguia molt de prop els resultats dels sis equips que competim per aconseguir la plaça de salvació, però no el que passava més amunt.

Però ahir, mentre preparava l’ORSAI d’aquesta setmana, em va sorprendre la classificació del Castilla i de l’Atletico B. En primer lloc, perquè són dos dels filials dels equips més potents de la lliga espanyola i que tenen molts recursos per tenir bons jugadors.

D’altra part, perquè els dos quan varen jugar la primera volta contra nosaltres em varen semblar equips de Champions!

L’Atlético B ens va endossar un 0 a 3, però hauria pogut obtenir un resultat d’escàndol i el Castilla ens va fer una maneta sense despentinar-se.

Ahir vaig veure que l’Atlético no és de Champions, però amb el tres a zero també vaig poder observar que nosaltres estam on ens mereixem.

Els nostres partits fora camp fan empegueir a la majoria d’aficionats i només la lluita i l’entrega dins l’Estadi fa que encara tenguem opcions de salvar-nos.

I és que la salvació no està tan enfora. Només a cinc punts. Però el problema és que la majoria d’aficionats no veim l’equip amb capacitat per remuntar-los.

Basta veure que duim més gols en contra que el preu d’una garrafa d’oli i que la nostra diferència de gols és tan negativa que només la podem comparar a les temperatures del Pol Nord.

Després de fallar el penal, sembla clar que també hem perdut la flor al cul que vàrem tenir a final d’any, quan guanyàvem gràcies a l’única ocasió que teníem en tot el partit.

Naturalment, allò era fictici i el més normal és el que ens està passant ara. Les sensacions són molt dolentes i tots ja ens començam a fer a la idea que això no ho traurem, però com que en el món del futbol dos i dos no són quatre, continuarem animant fins al final.

Suscríbete para seguir leyendo