La Prèvia | Orgue, piano i més

Pere Estelrich i Massutí

Pere Estelrich i Massutí

Aquest cap de setmana, musicalment parlant, podem començar, com cada dissabte, acostant-nos a Alaró, ja que a l’orgue de l’església de Sant Bartomeu, Miquel Bennàssar oferirà un recital dins el cicle Els matins de l’orgue. En el programa, obres de Buxtehude, Böhm, Bach i una improvisació feta pel mateix solista. La cita és a les 11.30h

A Pollença i en el claustre de Sant Domingo (20h) segueix el cicle Txaikovski. Avui amb un recital de piano en el qual Enrique Bagaría tocarà algunes obres del compositor al costat d’altres de Bach, Scriabin i Rakhmàninov.

Demà diumenge, a la finca Cas Pianista de Sineu (21.30h), David Gómez ens proposa una vetllada musical il·luminada per la del llum dels ciris. A Un piano y 200 velas, Gómez ofereix un espectacle original enmig del bosc i amb obres pròpies.

També demà, en el teatre d’Alcúdia i dins el cicle de jazz, la Hot Creepers Swing Band recuperarà els èxits de la música swing/jazz dels anys 30. El grup està format per Joan Palerm, (banjo i veu), Miquel Àngel Rigo (saxo i veu), Miquel Bestard (tuba), Pau Berenguer (washboard), Miquel Amengual (trombó) i Guillem Nadal (trompeta i veu).

Suscríbete para seguir leyendo