Fútbol. Opinión

Orsai: Trobarem l'aliatge Z?

El Atlético Baleares perdió este domingo ante el Castellón en el Estadi Balear por cero a uno

El Atlético Baleares perdió este domingo ante el Castellón en el Estadi Balear por cero a uno / Atlético Baleares

Vicenç Amengual

Quan algun amic em demana quins dibuixos animats marcaren la meva joventut, la resposta sempre és Mazinger Z. Normalment, després , sempre afegesc que realment són els que més m’han impactat a la meva vida.

Quan, en el primer capítol va aparèixer Mazinger Z, des de dins una piscina, mentre una planejadora baixava i una veu amb una música estimulaven l’atenció, ens va deixar bocabadats, a mí i a milions d’infants. Com ho va fer el Castelló a l’inici del partit.

Ahir vaig arribar tard i mentre pujava l’escala d’accés a l'Estadi Balear, un amic em va dir que ens en ficarien un sac, que feia vint minuts que havia començat i encara no havíem passat de mig camp.

Però de la mateixa manera que Mazinger Z lluitava contra tots els robots que li anava enviant el Doctor Infierno, nosaltres també ho feim cada diumenge.

Vàrem aconseguir treure l’orgull i la casta per contrarestar la qualitat del nostre rival. A cada capítol de Mazinger Z, semblava que aquells superrobots enviats pel malvat doctor serien capaços de guanyar però, finalment, Mazinger sempre en sortia victoriós.

Va haver-hi un moment del partit d’ahir que vaig creure que nosaltres també guanyaríem. El Castelló es va quedar sense idees i nosaltres vàrem tenir ben a prop el gol, però malauradament no tenim l’aliatge Z de Mazinger i els nostres errors defensius, amb la poca eficàcia davant de porta, ens varen acabar condemnant a una derrota per 0 a 1.

Amb cada derrota dels seus robots, el Doctor Infierno donava la culpa al Baró Ashler, a les bèsties mecàniques o a les circumstàncies. Ahir, desesperadament, el públic va començar a culpabilitzar l’àrbitre, la banqueta o els jugadors de l'Atlètic Balears d’una situació que cada vegada sembla més complicada.

Sabíem que era difícil, contra el líder, però si es manté la lluita, la implicació i la sort ens torna a acompanyar en els moments clau, segur que tornarem a guanyar partits.

Suscríbete para seguir leyendo