Fútbol

Gràcies, Tomeu

Tomeu Beltrán i Héctor Cúper, en Lluc

Tomeu Beltrán i Héctor Cúper, en Lluc

Tomeu Garcias

En Beltrán ens ha deixat. Ha sigut un dels presidents més brillants que hagi pogut tenir el Reial Mallorca. Són moltes les coses que té a la llista perquè li agraesquin els mallorquinistes, sent el fitxatge d’en Cúper el més significatiu. Junts, Beltrán i Cúper, escrigueren les pàgines més brillants de la història del club mallorquinista. Ara podria recordar altres fets més destacats en el decurs dels anys que va ocupar el càrrec en representació d’un Antonio Asensio que també va escriure en lletres d’or, al decurs del seu pas pel club mallorquinista. Ara, crec que n’hi ha molts de molt més preparats que jo.

El únic que vull amb aquestes retxes, per tant, és acomiadar-me d’en Tomeu Beltrán i agrair-li la paciència que va tenir amb mi. El ‘metge madrileny de Campanet’ va encaixar com un campió, I encara és l’hora que, d’una manera o l’altra, m’hagi de retreure alguna de les meves ‘fantasies’ que em vaig permetre amb ell. Tan bon encaixador era que cada estiu tenia l’honor de seure’m amb ell, en Mateu Alemany, Ramon Servalls i en Joan Frontera a ca meva per gaudir del sopar que ens preparava la meva dona. Ara ja s’ha acabat. En Tomeu se n’ha anat. Tan sols em queda dir-li, adeu, Tomeu.

Suscríbete para seguir leyendo