LA PRÈVIA

Romeu i Julieta i més

Pere Estelrich i Massutí

Pere Estelrich i Massutí

Vaig tenir ocasió de poder assistir, l’any passat, a la representació semi escenificada que de West side story, el musical de Leonard Bernstein i Jerome Robbins produí l’Orquestra de Cambra de Mallorca a Inca. Satisfacció total al comprovar que les sinergies funcionen quan els grups que s’uneixen en un projecte tenen il·lusió i ganes de portar-lo endavant. El resultat fou magnífic.

Idò bé, per avui dia 17, el Teatre Principal d’Inca i l’Orquestra de Cambra de Mallorca reposen aquesta producció que compta amb la participació de tres escoles de dansa d’Inca. Pel que fa a les veus: Toni Lliteres serà Tony, Natàlia Salom cantarà el paper de Maria, Tòfol Romaguera cantarà i ballarà el rol de Riff, Aina Campaner serà Anita, Sandra Mayol serà Rosalia i Biel Mas Bernardo. Bernat Quetglas dirigirà musicalment la funció i la part escènica serà responsabilitat de Miquel Àngel Raió. La cita, avui horabaixa en el teatre d’Inca a les 19 hores.

A les 18 hores, en el Teatre Xesc Forteza de Palma, T-Gracia presenta el musical El llop i les set cabretes, basat en el conte dels germans Grimm.

Una mica més tard (20.30h) i a Santa Creu de Palma, continua el festival d’orgue. En aquesta sessió tendrem ocasió d’escoltar l’organista Pieter Van Dijk, titular de la ciutat d’Alkmaar (Països Baixos).

Botam el cap de setmana i ens situam a dimarts dia 20 i a l’Auditori del Conservatori, a Palma (19h). Enllà tendrà lloc el tercer concert del Cicle de Professors del Conservatori Superior en el qual la soprano Maia Planas i el pianista Jesús López Blanco oferiran un programa titulat De son album des temps meilleurs: La vida al mirall de la memòria, amb obres de Quilter, Barber i Poulenc.

Suscríbete para seguir leyendo