LA PRÈVIA

Música jove i curiosa

Pere Estelrich i Massutí

Pere Estelrich i Massutí

Juventuts Musicals de Palma ens proposa dues cites musicals en poc menys d’una setmana, totes dues a Cant Tàpera, a Sant Agustí.

La primera és avui divendres (20h) i té com a protagonistes el duo format pel saxofonista Ismael Arroyo i el pianista Eduardo Moreno. Junts oferiran un programa que, com bé diu el títol de l’article, podem qualificar de curiós, ja que la primera de les obres del programa serà una transcripció feta pel mateix Arroyo de l’Hivern de Vivaldi, un dels concerts del grup conegut com Les quatre estacions i la darrera una altra transcripció de la Fantasia sobre temes de Carmen de Bizet. Ara bé, entremig, ens trobarem amb una Suite de Fazil Say i Memòries del gran Pedro Iturralde, un dels grans noms del jazz de finals del segle XX.

Per a dimecres de la setmana que ve, dia 21, a la mateixa hora i lloc, el DaBraccio Quartet, format per Scott Anderson García i Albert Grimalt Oliver (violins), Jordi Romero Salvà (viola) i Joan Fiol Dols (violoncel), interpretarà un repertori format per obres escrites per a quartet com un Quartet de Beethoven o Nordés der Carme Rodríguez, i d’altres que també podem qualificar de curioses com són les transcripcions de partitures renaixentistes de Josquin Des Prez o John Dowland, una altra de Bach i In Stiller Nacht de Brahms.

Suscríbete para seguir leyendo