La prèvia | Novembre musical

Pere Estelrich i Massutí

Pere Estelrich i Massutí

Durant aquest mes de novembre, les propostes musicals a Mallorca seran moltes i variades. Aquest cap de setmana ja podem avançar-ne algunes:

Com cada dissabte podem encetar el periple anant a l’església de Sant Bartomeu d’Alaró per escoltar el recital d’orgue que oferirà Miquel Bennàssar (11.30h).

Mitja hora més tard i a l’hotel Saratoga de Palma, comencen les sessions magistrals de jazz, organitzades pel festival Jazz Voyeur. Avui un encontre obert amb Matt Bianco i Mark Reilly. Dins el mateix cicle de concerts, Matt Bianco i el grup Swingin tònic, obriran el festival amb un concert en el Teatre Trui (21h)

A Sant Felip Neri de Palma, el violinista Barry Sargent oferirà la segona part de la integral de les sis Sonates i Partites per a violí sol de Bach (20.30h).

En el Teatre Principal de Palma, avui (20h) i demà (18h), la companyia de dansa Mal Pelo presenta Double Infinite. The Bluebird Call.

Demà, en el Teatre Rafel Ramis de Bunyola (18.30h), nou concert del Festival de Música amb un trio de piano, violí i violoncel. En el programa, entre altres partitures, les Estaciones porteñas de Piazzola.

Suscríbete para seguir leyendo