OPINIÓN

Chopin i més

Pere Estelrich i Massutí

Pere Estelrich i Massutí

El festival Pianino ens proposa per avui horabaixa un concert a la Cartoixa de Valldemossa (20h) amb el pianista japonès Naruhiko Kawaguchi. En el programa, obres de Robert Schumann (Arabeske), Frédéric Chopin (Un Nocturn, un Scherzo, un Vals i les Variacions sobre La ci darem la mano), Charles-Valentin Alkan, Marcial del Adalid i Santiago Masarnau.

A la Sala Mozart de l’Auditòrium de Palma, el musical Aladdin (17h) i a la sala Magna, el flamenc de Farruquito.

En el Teatre Principal de Palma (20h), Marala presenta Jota de morir, una aproximació a la mort a través de la música popular i el jazz.

A diferents indrets de Mallorca tendrà lloc avui vespre Literanit, amb lectures, conta contes, pel·lícules i concerts. La programació és tan extensa i variada que vos remetem a consultar la pàgina web https://literanit.cat/programacio-2023/

I tot, sense oblidar que podem iniciar el periple anant el matí al poble d’Alaró, a l’església del qual Miquel Bennàssar oferirà un recital amb obres de Franz Tunder, Antonio de Cabezón, Louis Couperin i Bach.

Demà diumenge i a la sala d’actes del Conservatori de Manacor (19h), una audició comentada sobre la figura de Monteverdi.

Suscríbete para seguir leyendo