Suscríbete Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Opinió

No saben atacar, per Ricard Pla

Alcaraz comete falta sobre Grenier. Román Ríos

Un altre partit fora camp i una nova, però relativa, decepció. S’ha tornat a demostrar que el Mallorca no sap atacar ni crear el més mínim perill a l’àrea contrària, sobretot quan té el marcador en contra. Ha passat en els tres darrers desplaçaments, en què l’equip ha sortit molt poc concentrat i ho ha estat gairebé tota la primera part, quan sol pagar-ne les conseqüències. A Cadis no va ser una excepció i veiérem la pitjor cara dels mallorquinistes a l’hora de construir qualque jugada que ens pogués fer pensar en un empat, cosa que no va succeir i que, vist com anaren les coses, ningú no esperava.

Javier Aguirre ho va intentar de totes maneres: canviant el sistema, substituint posicions i esgotant tots els recursos que tenia a disposició. Però els jugadors són els que són, hi posen totes les ganes i l’interès, però no hi arriben. Ells volen, però no poden, perquè no en saben més. Aquesta i no una altra és la realitat d’un equip i d’algun jugador; Muriqi, per exemple, que es mostrà molt espès. L’internacional Kosovar travessa un mal moment i constantment el veiem frustrat, entre altres coses perquè li arriben molt poques pilotes en condicions de ser jugades. Ahir no va ser una excepció, i tampoc no el va ajudar la poca aportació del reaparegut Kang In Lee, que no va connectar en cap moment amb ell.

El Mallorca podrà excusar-se amb el VAR i amb el penal que li assenyalaren, però és inexcusable que al minut deu ja perdia per un a zero i per culpa de la poca intensitat amb què ja hem comentat que arranca els partits. És evident que no és un bon resultat davant un rival directe, a qui el Mallorca li haurà fet un favor a la classificació. I tampoc no ho és per rebre el pròxim rival que ha de venir per Son Moix. Aquell que va vestit de blanc, que sempre, o gairebé sempre, guanya i que nom Reial Madrid. Serà diumenge també a l’hora de dinar, a les dues.   

Compartir el artículo

stats