Obituario

Mor als 76 anys Esteve Mas Ferriol, conegut com ‘es Míster’ de Maria de la Salut

Va ser una persona molt apreciada per la seva actitud conciliadora

Esteve Mas Ferriol, 'es Mister' de Maria de la Salut.

Esteve Mas Ferriol, 'es Mister' de Maria de la Salut. / DM

Biel Bergas

Ahir va morir a Maria de la Salut, als 76 anys, víctima d’una llarga malaltia, Esteve Mas Ferriol banderoler’ conegut al món del futbol com ‘es Míster’

Va entrenar durant molts anys l’equip del Mariense en diverses categories, sobretot a Regional. Per ell era igual anar a cercar les pilotes que sortien fora del camp com exercir de president de club, comandament que va haver d’assumir en algunes ocasions. Esteve era una persona conciliadora, qualitat molt apreciada a la vida i encara més al món del futbol. En poden donar fe els entrenadors i directius dels molts pobles de l’illa que va visitar l’equip de Maria de la Salut. 

En una entrevista que li va fer Diario de Mallorca l’any 1989 va declarar: «per prendre el futbol tan de debò com ho faig jo, o han d’estar una mica bojos, o s'ha de tenir una gran afició, no n’hi ha prou que t’agradi, ha d’entusiasmar-te. Si els jugadors tinguessin la meitat de la meva passió, en aquests moments estaríem almenys a Primera Regional». 

Cal destacar que el passat mes de febrer d’aquest any el futbol de Maria de la Salut va fer-li un reconeixement al camp municipal de Sa Font per tota la seva llarga trajectòria a l’esport local.

Molt apreciat

Es Mister, que va treballar tota la vida de picapadrer, era molt apreciat al poble i per tots aquells que el coneixien. En poques paraules, era una bona persona. El nostre sentit condol a tota la seva família, de manera especial a la seva esposa Francisca i als seus dos fills Martí i Miquel; així com a totes les seves nombroses amistats.

A les 20 hores del dimecres està previst el funeral a l'església de Maria de la Salut.