Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Alumnes de les imatges guanyadores en l´edició de l´any passat.

Activitats estudis universitaris

Què és la Universitat per als estudiants de primària?

La Universitat de les Illes Balears convoca una nova edició del concurs de dibuix ´Què és per a mi la UIB?´, obert a alumnes de cinquè i sisè

´Què és la UIB per a mi?´. Ara, els alumnes de cinquè i sisè d´educació primària poden respondre aquesta qüestió amb gràcies a la convocatòria d´una nova edició del concurs de dibuix de la Universitat de les Illes Balears.

Per participar-hi, els estudiants han de presentar un disseny original en un full de dibuix que mostri el que representa per a ells la UIB. El dibuix, ha de ser totalment dissenyat per l´alumne i no s´hi poden incloure imatges extretes de la web ni plagiades d´altres documents.

Els centres que vulguin participar en aquesta activitat, inclosa en el programa Seràs UIB del Programa d'Orientació i Transició a la Universitat (POTU) per a difondre i donar a conèixer la UIB entre els estudiants d´educació primària i secundària, s´hi han d´inscriure (via web) abans de dia 4 de maig i els treballs s´han d´enviar abans de dia 8 del mateix mes.

S´han establert dues categories (alumnes de cinquè i alumnes de sisè) i es concediran tres premis per a cadascuna. Els guanyadors de cada categoria rebran de premi un val de 50 euros per a l´adquisició de material didàctic o informàtic, obsequis de les empreses col·laboradores i un diploma acreditatiu.

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.