LA PRÈVIA

Música pel cap de setmana

Pere Estelrich i Massutí

Pere Estelrich i Massutí

Molts i variats concerts ens esperen aquest cap de setmana, heus aquí alguns.

Avui matí podem començar anant a Alaró, a l’església de Sant Bartomeu (11h), ja que com cada dissabte, Miquel Bennàssar oferirà un recital amb peces de Pachelbel, Séan Ó Riada i Bach a més d’una improvisació sobre el tema La presó de Nàpols.

De cara l’horabaixa, en el Pàrquing del teatre de Santanyí (20h), recital d’Ainhoa Arteta, acompanyada al piano per Francesc Blanco. En el programa, cançons de Falla, Obradors i Guridi entre d’altres.

A Palma, a l’església de Sant Felip Neri (20h), música per a cor i piano amb l’Orfeó Ramon Llull i el pianista Pedro Aguiló, dirigits per Carles Ponsetí. En el programa, obres de Haendel, Mozart, Schubert i més.

Demà diumenge, el teatre d’Artà (12h), proposa una producció del musical La bella y la bestia i en el Teatre d’Inca, a les 18h, una antologia de la sarsuela a través de Zarzuela de la Z a la A amb Maia Planas, Pablo López, David Mohedano, Esther López, Marta Larriba i Susana Larriba.

També demà, a l’Església de Fartàritx (20h), Llorenç Rosal, violoncel, Samuel Sedano, viola i Jevgenjis Chepoveckis, violí, presenten obres amb de Mozart i Sibelius.

Suscríbete para seguir leyendo