OPINIÓN

No només valsos

‘La reina de hielo’, a l’Auditòrium.

‘La reina de hielo’, a l’Auditòrium.

Pere Estelrich i Massutí

Pere Estelrich i Massutí

En efecte, no només de valsos viu el melòman per aquestes dates, tot i que la moda vienesa s’ha imposat per tot arreu.

Si bé és cert que tenim prop de casa diferents concerts amb música dels Strauss i similars, també podem gaudir d’altres propostes musicals. Vegem:

Per avui horabaixa i a l’església de Santa Creu de Palma, Nadal Màgic amb l’Orfeó Balear, dirigit per Daniel Mulet. En aquesta sessió trobarem el Cant de la Sibil·la amb interludis interpretats a l’orgue per Bartomeu Manresa, el Cant de l’Àngel i un preciós recull de nadales. A més dels cantaires de la formació, tendrem les cantants Rosa Bonet i Núria Celeste. La cita és a les 20.30h.

Mitja hora abans i a l’Auditori de Peguera, la companyia Dalt Murada presenta el musical Una tienda en París, basat en una novel·la de Màxim Huerta. La direcció musical és de Guillem Duran.

Parlant de musicals, també avui a les 17h i a la Sala Mozart de l’Auditòrium de Palma, La reina de hielo.

A les 19h i a l’Auditori de Porreres, la Filharmònica Porrerenca presenta el seu tradicional Concert de Nadal.

Per a demà diumenge poques propostes, ara bé, a Palma, el matí, tenim el recital de la Colcada, amb Miquela Lladó, just davant Cort i amb el retrat de l’home dels nassos al darrera.

I dilluns sí, arriben als valsos i les polques. A dos llocs: a Palma amb la Simfònica i en el Palau de Congressos (20h) i a Inca en el Teatre Principal amb l’Orquestra de Cambra de Mallorca (19h).

Dimarts dia 2, la Simfònica repeteix concert a Manacor (19.30h) i a l’Auditòrium de Palma, Concert d’any nou amb la Strauss Festival Orchestra (20h).

I amb aquestes músiques acomiadarem el 2023 i donarem la benvinguda al 2024, un any de traspàs i, per tant, amb un dia més que, tant de bo, sigui molt musical. Molts anys a tots.

Suscríbete para seguir leyendo