Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La prèvia | Samper, Mozart, Sicília i Petit Format

Per avui, els melòmans ho tenim complicat a l’hora de triar un concert de música clàssica, ja que tenim diverses ofertes i propostes, totes elles sucoses i atractives.

A Santanyí, a l’església de Sant Andreu (20h), la Simfònica ens proposa dues obres de Baltasar Samper com són Ritual de Pagesia i l’estrena d’un grup de set cançons, cantades per la soprano Lisa Larsson. En el programa, també la Simfonia 101 de Haydn coneguda com la Simfonia del rellotge.

A Pollença i dins el festival Mozart que organitza l’Orquestra de Cambra de Mallorca, tendrem una producció pròpia de Don Giovanni, un dels títols més emblemàtics del compositor de Salzburtg i un dels més seguits pels aficionats a l’òpera. En el rol protagonista havia d’actuar Simò Orfila, però una indisposició ha fet que Don Giovanni sigui interpretat pel baríton grec Aris Arginis, qui té, en el seu currículum, el fet d’haver treballat amb directors de la categoria de Zubin Mehta, Christian Thielemann o Kurt Masur. La sessió promet, ja que també hi cantaran veus mallorquines com Irene Mas, Pablo López, Anna Hidalgo, Marta Bauzà, Joan Miquel Muñoz i José Manuel Sánchez. L’escenografia és d’Anna Cuèllar i la direcció musical de Bernat Quetglas. La cita és a les 20h en el Claustre de Sant Domingo, tot i que una hora abans hi haurà una trobada amb els artistes sota el curiós nom de Vermut amb Don Giovanni.

A Caimari segueix el cicle de Música Antiga a l’església Immaculada Concepció (18h) amb l’Orquestra Barroca de Sicíla interpretant un programa titulat El violí d’or.

I seguint en la música antiga, a l’església parroquial d’Ariany (18.30h), el duo format per Ferran Pisà i la soprano Eulàlia Fantova oferiran un programa de música del segle XVII per a cant i tiorba.

Compartir el artículo

stats