Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Espipellades

Espinagades casolanes.

Espinagades

1- Per Sant Antoni, torrades a quasi bé tots els indrets de Mallorca. Enguany no, o al menys de forma massiva. Les llonganisses i els botifarrons menjats en la intimitat de cada casa. I a Sa Pobla, també espinagada. De llom, de mussola o d’anguila, sempre coent, això sí. Enguany, a casa, hem fet espinagada, amb trossos de llom. No ha estat el primer cop, fa uns anys ja ho provàrem. Ha sortit bona, molt bona diria. Animau-vos, no és difícil.

Blog de cuina

2- ja que parlam de cuinar, vos recomanaré un blog que val la pena visitar adesiara. El seu nom és Xocolatera i la seva adreça virtual és http://blogxocolatera.blogspot.com/. Hi trobareu de tot i amb el valor afegit de contenir elements que us faran gaudir més de la recepta: història dels plat, cites literàries, dites populars, gloses, acudits... patrimoni en sentit ample, en definitiva.

Clara

3- Fa unes setmanes l’amiga i companya Clara Solano es va jubilar. Era una de les dissenyadores d’aquest suplement. Amb ella vaig aprendre molt i vaig entrar en el món de l’edició periodística. Enyoraré les seves converses sobre música i altres coses. Ja no ens trobarem a la redacció de Bellver, esper però veure’t a algun concert, si més no el d’El Messies de cada desembre. Gràcies Clara per aquests anys de bona feina.

Compartir el artículo

stats