La darrera victòria del Mallorca es produí sense més problemes dels que eren previsibles. Encara que fos gràcies a un trist penal revisat i aprovat pel VAR, la victòria va ser inqüestionable, perquè els homes de García Plaza són millors que els de Juanfran. El CD Lugo, si continua així, ho passarà molt malament per mantenir la categoria. 

L’equip gallec just ha guanyat un partit i ja n’ha perduts quatre. El Mallorca, en canvi, ha aconseguit sumar tres victòries consecutives, cosa que té molt de mèrit. Segurament li queda molt de marge de millora, però ara ja ens deixa bones sensacions, sobretot en l’aspecte defensiu i en el rendiment que veiem en els nous fitxatges. 

L’entrenador del Mallorca sembla que també comença a tenir una idea més clara en la confecció d’un onze que ofereixi credibilitat. L’equip titular que aquest diumenge es va enfrontar al Lugo se centrà a controlar el joc durant bona part de l’enfrontament. La millor notícia va ser que en cap moment no trobàrem a faltar les baixes de Valjent, Baba o Lago Junior, concentrats amb les seves seleccions. Però l’assignatura pendent continua estant molt pendent. 

L’equip arribà bé a l’àrea, però la falta de rematada va ser constant. A l’Anxo Carro, es repetiren les mancances que el Mallorca ja ens ha mostrat a l’hora de definir, per tant, encara té més mèrit que solament hagi encaixat un gol en contra. Per altra banda, també hem de destacar les bones maneres que exhibeixen Cufré i Murilo; sobretot la qualitat que mostrà l’argentí, que en principi venia per cobrir el lateral esquerre, però que podria fer d’extrem o interior amb un bon xut des de fora l’àrea. 

La victòria a Lugo, davant un equip inferior, ha de significar una bona dosi de moral i de tranquil·litat perquè el Mallorca continuï, com es diu ara, creixent com a equip.