Quina ha estat la seva relació amb la gastronomia?

El meu referent va ser el meu pare. Li agradava molt cuinar i quan cuinava jo estava pegada a ell per a aprendre. En casar-me ben jove, em vaig haver d’espavilar perquè el meu marit era de bon paladar, com els meus fills. Feia receptes i si no em sortien bé, les tirava. I així vaig aconseguir ser una bona cuinera de la meva casa.

Tothom és capaç d’estimar a través del menjar?

Si al teu/teva enamorat/enamorada li prepares unes bones SOPES MALLORQUINES i un bon vi de la terra: la conquesta està assegurada.

A més, el que més m’agrada també, relacionat amb aquest aspecte d’estimar a través del menjar, és tenir una bona taula i que vingui gent a menjar per poder compartir-ho tot amb ells.

Com veu l’espectacularització de la gastronomia dels darrers anys?

Sóc una gran seguidora de tota mena de programes de cuina. M’agrada aprendre i reinventar receptes per a poder fer-les amb la meva família i amics.

Arròs brut o “Aire de lima sobre lomos de sardina con espuma cremosa de remolacha y espaguetis de agar-agar”?

100% Arròs Brut.