Ingredients: 100 ml d’oli verge, més un poc per trempar. 150 ml d’aigua calenta. Llevat. Sal. Pebre bo. Espècies provençals. 300-400 grams de farina. 30 grams de d’ametlles crues picades. 4 pebres torrats de “piquillo”. 250 grams de confitura de tomàtiga de ramallet. Dos grapats de tàperes envinagrades. Dos grapats de fonoll marí envinagrat. 4 cebes blanques.

Es disposen dins un bol els 100 ml d’oli verge, el dau de llevat i els 150 ml d’aigua calenta. Es bat tot amb una cullera de fusta i es va afegint la farina evitant que es formin grums. Al final es pot ja pastar amb les mans ja que la massa no s’aferra. Es tova al forn a 35º durant una hora. Un cop tovada la massa s’estén sobre la safata que anirà al forn. Es disposa amb cullera i pinzell la confitura de tomàtiga sobre la superfície de la pasta amb cullera, pinzell o espàtula. Es passen per la paella amb oli verge i les ametlles crues les quatre cebes tallades per a trempó. Es trempen amb sal, pebre po i una mica d’espècies provençals. Es col·loquen les cebes trinxades sobre la confitura. Es decora amb quatre pebres de “piquillo” torrats, i la resta de la superfície es deixa per a les tàperes i el fonoll marí. Es posa la coca amb la safata al forn. Cal vigilar molt, la confitura pot donar problemes. A 200º un mínim de 35 minuts, que es poden perllongar segons el forn fins que la pasta quedi ben seca.

Bon profit!!!