Com neix Bellaombra? 

Bellaombra neix com una idea per seguir creixent tant de manera personal com professional. Varem tenir l’oportunitat de poder possar en marxa aquest projecte, ja que teníem la parada al Mercat i tota l’il.lusió i ganes del món. I amb les meves socies i amigues, vam prende la decisió de lluitar per donar vida al que és ara la nostra casa, però sense cap dubte sé que això no hagués estat possible sense elles, na Mar i na Noe

Per què Bellaombra?

El nom ve molt lligat a les arrels familiars. Bellaombra és el nom de l’arbre situat a la Plaça de la Reina, i la història explica que aquest arbre donava ombra als pagesos per què poguessin descansar i berenar sota d’ell. I és per això que dic el de les arrels familiars, els meus padrins eren pagesos, varen dedicar tota la seva vida a treballar dins Pere Garau, al igual que els meus pares i pens que aquest és el millor homenatge que podria fer-los, al cap i a la fi, tot acaba allà on va començar.

Quina és la vostra filosofia?

La nostra filosofia està basada, en donar-li a el client un tracte de proximitat, fer-los sentir a casa i que puguin recordar el gust d’un variat de tota la vida. Que gaudeixin de tranquil.litat, bon ambient, bon servei i sempre, bona cuina.

Com veu el futur del Mercat de Pere Garau?

El futur del Mercat si tots posem de la nostra part, és molt bo. La gent poc a poc está tornat a comprar producte de proximitat i a valorar el tracte proper de totes les persones que treballem dins el Mercat.