Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

Quilòmetres solidaris dels alumnes del Queen´s College

Els escolars de primària i secundària d´aquest centre participaren en una cursa solidària contra la fam

Un grup d´escolars durant la carrera solidària.

El passat divendres, 26 de maig, els alumnes de primària i secundària del Queen´s College varen participar en una cursa solidària, la Cursa Contra la Fam.

Abans de la carrera, cada alumne havia de cercar-se patrocinadors, que els donarien una quantitat de diners en funció dels quilòmetres recorreguts.

Arribat el moment, diversos professors es varen posicionar en els llocs clau del recorregut al voltant del bosc de Bellver. Després del tret de sortida, els alumnes varen córrer pels seus "houses", intentant així que el seu "house" quedàs en el millor lloc possible.

Després d'un dia en el qual varen prendre part a la iniciativa els alumnes de 3r de primària fins a 3r d´ESO, els escolars varen tornar al col·legi, esgotats, però amb la sensació d'haver fet un esforç per altres persones i haver superat un repte esportiu.

La recaptació d'aquesta acció solidària va anar destinada a Acció Contra la Fam, amb la qual el col·legi porta col·laborant diversos anys.

D'aquesta manera, la carrera és molt més que un esdeveniment esportiu, ja que, a part d'haver de superar-se a si mateixos en una prova esportiva sota la calor del sol de maig, sabien que corrien per als altres, i que el que aconseguissin era per ajudar a les persones més desfavorides.

Compartir el artículo

stats