Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

L'experiència ajudant als refugiats

Una exalumna de l'IES Capdepera i dos joves del grup De Llevant a Grècia explicaren com anaren a ajudar els refugiats

La xerrada es va fer divendres passat a l´institut.

El passat divendres, 25 de novembre, l'IES Capdepera va viure un esdeveniment d'allò més especial. Na Catalina (exalumna de l'institut), en Pere i na Marga, joves actius, solidaris i implicats, que van posar en marxa el grup De Llevant a Grècia, van venir a explicar-nos la seva experiència en l'àmbit de la cooperació i ajuda als refugiats.

Van explicar, amb coneixements de primera mà, la problemàtica real dels refugiats, el que van veure a les terres de Grècia, com han pogut ajudar, què es necessita i han donat el seu testimoni, emocionat, de com es senten davant aquests desastres que Europa ignora.

Va ser una xerrada enriquidora que també ens va emocionar a nosaltres. Va ser una perspectiva de primera mà, sense filtres.

Gràcies a aquestes xerrades, vam poder veure com encara hi ha una cosciència solidària que s'esforça dia a dia per millorar el món on vivim.

Estam orgullosos d'aquests joves, de la seva empenta i les seves ganes. Creim que són exemples a seguir i els encorajam a seguir envant i a alçar la veu contra les injustícies i la intolerància.

Des d'aquí feim una crida a alumnat, pares, mares, familiars, docents i personal per no minvar en la solidaritat (amb els refugiats i envers altres casos) per procurar fer d'aquest un món millor.

Compartir el artículo

stats