Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

Arriba la Setmana de la Ciència i la Tecnologia

L'IMEDEA (CSIC-UIB) i la Delegació del CSIC a les Illes Balears organitzen activitats per a alumnes de Primària i Secundària

Un dels tallers organitzats amb motiu de la Setmana de la Ciència i la Tecnologia. CSIC

Arriba una nova edició de la Setmana de la Ciència i la Tecnologia de les Illes Balears, que es farà entre els dies 5 i 22 de novembre i que ofereix un complet programa d'activitats gratuïtes per a estudiants de Primària i Secundària organitzades per l'Institut Mediterrani d'Estudis Avançats (IMEDEA, CSIC-UIB) i la Delegació del CSIC a les Illes Balears en col·laboració amb la Fundació Espanyola de la Ciència i la Tecnologia (FECYT) i la Universitat de les Illes Balears.

L'IMEDEA ofereix un programa d'activitats divulgatives a la seva seu d'Esporles ia l'Estació d'Investigació Costanera del cap de ses Salines. Hi ha tallers, cites ràpides amb científics, excursions, exposicions i concursos, entre d'altres.

La Unitat de Cultura Científica i de la Innovació del CSIC a les Illes Balears proposa la visita a l'exposició El CSIC a les Illes Balears: Ciència en Imatges, que es pot veure del 5 al 15 de novembre al Claustre de Sant Domingo d'Inca i anima a la comunitat educativa a participar a La mar de Ciència: concurs per a joves artistes interessats en la ciència i el mar (www.lamardeciencia.es).

Les places a les activitats tenen places limitades. Per a més informació, conèixer-ne l'oferta completa i inscriure-s'hi cal telefonar al 971 611 716 de 8:30 a 15:00 o escriure a pilar@imedea.uib-csic.es. El termini d'inscripció començà el 28 d'octubre i acaba el 10 de novembre.

Compartir el artículo

stats