Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Viatge d'intercanvi a Lió dels alumnes de Batxibac (curs 2015-2016).IES Bendinat

Concurs

Segona promoció del 'Batxibac' a l'IES Bendinat

Ofereix la doble titulació de Batxillerat espanyol i Baccalauréat francès, amb accés als estudis superiors d'ambdós països

Divendres 27 de maig va tenir lloc a l'Institut Bendinat l'acte de graduació de la segona promoció de l'alumnat que participa en el Programa 'BATXIBAC', al qual va assistir el conseller d'Educació, Martí March. Amb un 100% d'aprovats, el resultat iguala el de l'any passat.

En què consisteix el BATXIBAC? És un programa educatiu que permet obtenir els dos títols oficials de Batxiller (espanyol) i Baccalauréat (francès). Neix a partir de l'Acord entre el Govern del Regne d'Espanya i el Govern de la República Francesa el 10 de gener de 2008, i dóna "accés als estudis superiors, a la formació i a la activitat professional" en ambdós països. És obligatori que un terç del currículum s'imparteixi en la llengua estrangera (francès), aspecte que afecta a les assignatures de Llengua i Literatura franceses i Història d'Espanya i França. Es completa amb un intercanvi d'estudiants de dues setmanes o amb un treball de recerca.

Al final dels dos cursos (1r i 2n de Batxibac), l'alumnat es presenta a una Prova Externa, oral i escrita, que una vegada superada, els atorgarà els títols corresponents.

L'IES Bendinat compta amb aquest programa educatiu des de 2013. Dóna accés a l'ensenyament superior, tant a França com a Espanya i és obert a tot l'alumnat de les illes que vulgui viure una nova experiència educativa que enriquirà el seu recorregut acadèmic.

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.