Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

Un vespre dedicat a l'art al col·legi CIDE

El centre educatiu va celebrar una exposició oberta en la III Nit de l'Art i les Ciències

Alumnes i pares varen participar en les activitats organitzades.

Multitudinària esdevingué la celebració de la III Nit de l'Art i les Ciències que dugué a terme el col·legi CIDE de Palma el passat divendres 15 de abril.

Fou una exposició oberta a tothom on es mostrà la creativitat del alumnes. Els assistents pogueren gaudir de les arts plàstiques, cinema i actuacions musicals.

S'exposaren les fotos guanyadores del concurs de fotografia de l'escola, així com escultures, figures fetes amb globus o pintures. Per altra part, també s'organitzà un concurs per triar el millor pastís i la millor tapa que havien elaborat els alumnes, mentre que el cor del CIDE interpretà tres temes. Com a sorpresa, es realitzà un flashmob.

La participació dels pares també fou destacada. Al final de les activitats, expressaren la seva satisfacció indicant que "s'ho havien passat igual de bé que els alumnes experimentant amb invents fets pels seus fills i filles amb bombetes, circuits elèctrics, fluids, jocs de memòria i habilitat...".

La mostra complí l'objectiu inicial de "satisfer la curiositat dels visitants amb un seguit d'exposicions i activitats de ciències experimentals, informàtica, instal·lacions elèctriques i tecnologia" a càrrec dels diferents departaments d'educació secundària del centre.

Compartir el artículo

stats