Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Els alumnes havien de crear una miniempresa, de les quals en serien els accionistes i directors.

Activitats

San Cayetano organitzà una fira comercial

El projecte 'Aprendre a emprendre' vol potenciar que els alumnes es converteixin en emprenedors

Els alumnes de segon de batxillerat del col·legi San Cayetano de Palma organitzaren, el passat 5 d'abril, una fira comercial per a presentar els seus projectes empresarials.

Realitzada en el marc de l'assignatura Business Economics, la fira també s'emmarcava en un projecte de la Fundació la Caixa i de la Fundació Junior Achievement.

Anomenada Aprendre a emprendre, les activitats tenien com a objectiu que els alumnes es convertissin en emprenedors de les seves pròpies idees i projectes i que creassin les seves miniempreses, de les quals en serien accionistes i directors. Per això, havien de crear l'equip empresarial, el producte que volien vendre, crear jurídicament l'empresa, elaborar el pla de negoci, comercialitzar el producte i liquidar la miniempresa destinant els beneficis a alguna activitat de caràcter social, amb la qual cosa es donava un caire solidari a l'activitat.

Tot els beneficis es varen destinar a Voluntarios San Cayetano.

A més, els alumnes també participaren en concursos estatals i enguany, una de les miniempreses creades ha estat seleccionada per la Fundació Junior Achievement com una de les vint millors de tot l'estat.

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.