Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Orsai | Estan de moda

L’Atlètic Balears va aconseguir de forma consecutiva un segon campionat de lliga la temporada passada, a més de tornar-se a quedar a les portes de l’ascens, que no va ser possible, per detalls puntuals.

Pel que fa els títols de Segona Divisió B ja hem igualat a tres al Barça B i al Llevant que per ara ostentaven el rècord. Però el futbol té poca memòria, l’actualitat mana i els colors blanc-i-blaus estan de moda, no aturam d’aixecar títols, la nostra fortalesa rau en la passió de tots i de totes, del nostre president, del nostre entrenador, dels jugadors i sobre tot de tota l’afició.

Aquesta setmana he sentit per la ràdio un fet que només és comprensible a dia d’avui. El programa de ‘La Vida Moderna’ de la Cadena SER, David Broncano, Ignatius Farray i Quequé corejaren el nom Vinicius Tanque al que definiren com «El Vinicius bueno». Quequé va arribar a dir de l’Atlètic Balears: «de los que hay en Mallorca, yo creo que es el mejor equipo». Tot això hauria estat impensable fa 15 anys. Cada vegada hi ha més gent que sap que a Mallorca hi ha més d’un equip i és que a poc a poc anam situant el nostre club dins l’univers futbolístic de l’estat. En aquest temps hem començat a torpedinar «l’establishment» del futbol balear i hem tocat a la porta de l’elit més rància i arrelada del futbol mallorquí.

Al partit d’ahir, per un moment, vaig pensar que m’havia equivocat de temporada. Va ser un calc del que férem l’any passat. Tornarem a visitar el Rayo Majadahonda en la segona jornada i una altra vegada sortírem amb una derrota i amb males sensacions. Això, ara fa un any, va servir per fer reviscolar l’equip i des d’aquell moment començàrem a pujar com la sabonera. La confiança blanc-i-blava roman en què aquesta temporada passi el mateix perquè allò que va quedar demostrat ahir és que necessitam millorar.

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.