Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

OPINIÓN

Chopin i més

El festival Pianino ens proposa per avui horabaixa un concert a la Cartoixa de Valldemossa (20h) amb el pianista japonès Naruhiko Kawaguchi. En el programa, obres de Robert Schumann (Arabeske), Frédéric Chopin (Un Nocturn, un Scherzo, un Vals i les Variacions sobre La ci darem la mano), Charles-Valentin Alkan, Marcial del Adalid i Santiago Masarnau.

A la Sala Mozart de l’Auditòrium de Palma, el musical Aladdin (17h) i a la sala Magna, el flamenc de Farruquito.

En el Teatre Principal de Palma (20h), Marala presenta Jota de morir, una aproximació a la mort a través de la música popular i el jazz.

A diferents indrets de Mallorca tendrà lloc avui vespre Literanit, amb lectures, conta contes, pel·lícules i concerts. La programació és tan extensa i variada que vos remetem a consultar la pàgina web https://literanit.cat/programacio-2023/

I tot, sense oblidar que podem iniciar el periple anant el matí al poble d’Alaró, a l’església del qual Miquel Bennàssar oferirà un recital amb obres de Franz Tunder, Antonio de Cabezón, Louis Couperin i Bach.

Demà diumenge i a la sala d’actes del Conservatori de Manacor (19h), una audició comentada sobre la figura de Monteverdi.

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.