La prèvia

Preparant Sant Jaume

Pere Estelrich i Massutí

Pere Estelrich i Massutí

Passada la festa de Santa Margalida, que altre temps era l’encarregada d’encendre l’estiu (ara ha passat la torxa a Sant Joan), ens preparam per a la de Sant Jaume. I ho podem fer amb música.

Per avui, i dins la Setmana de Música Antiga de la Colònia de Sant Pere, concert de La Capella Reial de Nàpols amb l’arpista Cristina Badia. La cita és a l’església de la Colònia (20 h). Aquest cicle de concerts acabarà dilluns al Pati de ses Minyones amb Harmonies Imperials, un grup format per Rafel Caldentey i Silvia Insa, clarinets, Miriam Merino i Cisco Bertomeu, trompes, Josep Tatay i Pere Caselles, fagots i Xisco Aguiló, violone.

El Festival Pianino que es celebra a la cel·la Chopin a la Cartoixa de Valldemossa (20.30 h), avui actua el Duo Arte Mozart, que formen Alexey Lebedev i Sunghoon Simon Hwang. En el programa, obres de Schubert, Chopin, Mozart i Falla.

En el claustre de Sant Francesc de Palma (20.30 h), la mezzosoprano Lola Casariego i l’Ensemble Tramuntana, dirigit per Barry Sargent, presenten un programa barroc amb instruments d’època. Obres de Händel, Gluck, Lliteres i Vivaldi i Bach.

A l’església de Sóller (20 h), un recital de lied romàntic amb Waltraud Mucher (mezzosoprano), Claudio Gutmann i Magnus Billström (barítons) i Suzanne Bradbury i Michael Kongstad (pianistes). Cançons i duos de Schubert, Schumann, Wolf, Toldrà, Barber, Debussy i Tosti.

En el claustre de Sineu, Jaume Rosselló (guitarra elèctrica), Joan Roca (baix) i Pep Aspas (bateria), formen el trío Geometrical Sardine, que presentarà els temes del seu disc Minialien.

Una hora més tard a ses Voltes de Palma, Marala, actua dins Cançons de la Mediterrània.

També a les 21.30 hores la periodista i cantant Mariona Forteza ens proposa un espectacle en el pati de la possessió de Galatzó. Amb trobadors, cançons a les dames medievals, narracions d’època i cançons fetes per Carlos Garrido.

Suscríbete para seguir leyendo