Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Juan Claudio Cifuentes.

Passeig de ronda

Cultura, vi, art i jazz

Cultura. Des de fa mesos, diferents persones de la societat illenca i que abracen molts tarannàs i àmbits de feina, expliquen a la pàgina 2 d´aquest suplement el que per ells és la Cultura, així en majúscula. Definicions variades per un concepte global, a vegades no coincidents. Ara bé, m´atrevesc a afirmar que tots els qui han acceptat l´envit d´escriure coincidirien en que eliminar la Conselleria que porta aquest nom no té res de Cultura. I per què no eliminar el Ministeri d´Educació si les competències estan transferides? Molt recomanable l´article del dijous dia 30 d´octubre de Pilar Garcès, sempre oportuna, a la contraportada d´aquest diari.

Vi i art. Reunió al Palau Solleric de Palma entorn a una copa de vi de les bodegues de Toni Gelabert. Bon tast i millor companyia: Neus Cortès, feliçment recuperada com a comissària artística, Sebastià Mascaró, director del Casal, Magdalena Mesquida, editora del suplement Manjària, Rafel Umbert, Climent Picornell i Antoni Bennàssar. Bona tertúlia, plena d´aportacions convincents sobre la relació entre el vi i l´Art.

Jazz. Per moltes persones de la meva generació, Juan Claudio Cifuentes fou un referent per entrar en el món del jazz. El programa de ràdio Jazz entre amigos fou una porta d´entrada exquisida i eclèctica. Doncs ara, el metge mallorquí Antoni Juan Pastor ha escrit la biografia del mestre Cifu i l´ha publicada amb el títol Una vida de jazz, una vida con swing. Val la pena.

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.