Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Lucas de Vega presiona a un jugador de la UD LogroñésATB

Orsai

Girar l'esquena

Fa unes setmanes que mirava per la televisió el partit que jugaven el Cadis i el Barça. En acabar va començar allò que més m’agrada, el post partit. Ara les televisions i les ràdios ens han acostumat a sentir les declaracions de jugadors i tècnics immediatament, sigui a peu de gespa o a la boca dels vestidors. Em va sorprendre moltíssim que Sergio González, l’entrenador del Cadis, digués que aquella setmana ja havia parlat amb l’afició i els havia explicat la situació esportiva.

Tot d’una vaig recordar unes paraules què el central de l’Sporting de Gijón Jean-Sylvain Babin digué, fa anys, després de rebre el trofeu a millor jugador del mes, i què demanaven més reunions entre els aficionats, l’equip i el cos tècnic. 

Això, em va fer veure que hi ha clubs que cuiden aquestes trobades. Aleshores ho vaig lligar amb el que va passar a l’Estadi Cornellà-el Prat. No puc entendre quina transformació ha tengut aquell Jordi Roger, que convidava a barrils de cervesa a Cornehools (grada d’animació del Cornellà) quan era entrenador d’aquell equip, per a què ara no sigui capaç ni tan sols d’agrair a l’afició «balearica» que es desplaça per animar el seu equip. Em desperta molts interrogants: Tant prostitueix estar a prop del poder? Tant de mal han fet els que rebutgen que la massa social s’ha de cuidar i apropar a l’entitat? Ningú va veure que amb les crítiques per la seva re-contractació com a entrenador les trobades amb l’afició eren imprescindibles? 

És possible que si tant el club, com el cos tècnic i especialment els jugadors fossin més propers als aficionats hauríem pogut entendre perquè aquest és el pitjor començament de l’era Ingo, fent bo els 5 punts de les temporades de Nico López i el mateix Roger. La situació reclama depurar responsabilitats el més aviat possible tot i que sabem que la depuració hauria d’anar més enfora de la que finalment es produirà. 

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.