Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

L'exposició dels Drets de la Infància, als centres escolars

Fins a juny de 2016, els centres educatius interessats poden sol·licitar gratuïtament l'exposició a l'entitat

UNICEF-Comitè de les Balears disposa d'una exposició amb panells fotogràfics sobre la Convenció dels Drets de l'Infant que recorre els centres educatius de l'illa. L'exposició ha iniciat el seu recorregut a l'escola Àgora Portals (Calvià) i continuarà cap al CEIP Ses Quarterades del mateix municipi.

L'exposició, realitzada a partir de panells fotogràfics, s'organitza en el marc del programa d'educació en drets de la infància d'UNICEF i gràcies a la col·laboració de la Direcció General de Cooperació del Govern de les Illes Balears.

UNICEF cedeix la mostra als centres educatius que hi estiguin interessats. La poden sol·licitar a través del correu electrònic baleares@unicef.es.

Per altra banda i amb la col·laboració de Froggies, UNICEF realitzaran 52 tallers educatius destinats a primària, sobre la situació dels drets de la infància, fent especial atenció al Dret a l'aigua, amb atenció especialment a països com Níger, on menys del 50% de la població rural té accés a aigua potable.

Els tallers es realitzaran als centres educatius a partir de dinàmiques lúdiques i participatives i s'animarà els infants a convertir-se en #superagentWASH, un aliat en la defensa dels drets de la infància.

Compartir el artículo

stats