Blog 
Gustosament [FND]
RSS - Blog de Bartomeu Font

El autor

Blog Gustosament [FND] - Bartomeu Font

Bartomeu Font

Apassionat per la gastronomia, amb titulació VIP per menjar des d'un pamboli a una degustació de sushi, sense manies ni compassió. ...

Sobre este blog de Gastronomia

Novetats, ressenyes i curiositats d'àmbit gastronòmic


Archivo

  • 16
    Agosto
    2013

    Comenta

    Comparte

    Twitea

    Gastrofascinant

    Gastrofascinant

    És fascinant descobrir noves i interessants propostes gastronòmiques. Pedro Mesquida amb Xino's en versió restaurant sorprèn amb una cuina creativa, maridada amb còctels i amb bon preu.

    Per fer-ho possible té : el barman Fernando Tapia i el director de sala Mario Hoyos, modestos i experts on els hagi, a més d'un excel · lent equip de cuina i sala.

    Vaig poder degustar les seves saboroses barquetes a base de bon pa cruixent i d'abundants ingredients, com la de foie amb poma caramel·litzada o la de formatge de cabra amb confitura de nabius, sense desmerèixer el cruixent amb llagostins. Tots tres es varen acompanyar amb un aperitiu de flor de salze, Campari, menta, alfabaguera i cava.

    La novetat del Xino's és que ens conviden a degustar els  plats amb còctels refrescants i de qualitat. Per exemple, els exquisits pebres farcits de gules i alvocat amb una margarida de mango, caiena i sal de caviar. Sona bé, eh? Idò esperau a tastar-los...

    Altres maridatges són el filet amb foie amb salsa de maduixes amb el mojito de cireres amb vi negre, el calamar amb mel i sobrassada amb la caipiroska de taronja i ametlla o la refrescant amanida de la casa (Xino's) amb un ginfizzze amb aranja. Espectacularment bons.

    La part dolça és tan senzilla com sorprenent: maduixes amb pebre bo servides amb un gintònic amb maduixes, aire de llimona i caviar de tònica. Brutal!

    Xino's Restaurant-e
    Adreça
    : Camí de la Vileta, 39. 2a Planta (Centre Son Moix). Palma.
    Telèfon: 971 66 68 19.
    Horario: Diumenge tancat.

     

     

    Denunciar
    Compartir en Twitter
    Compartir en Facebook