Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

S'obren les inscripcions de la Carrera Popular El Corte Inglés

Hi ha premis per als centres educatius s'hi inscriguin i comptin amb més participants a la línia de meta

El col·legi Sant Francesc va ser el guanyador de l'edició de l'any passat.

Torna la Carrera Popular d'El Corte Inglés. L'edició d'enguany se celebrarà el proper diumenge, 22 de març, a partir de les 10 hores. Es tracta d'una cursa no competitiva, de 3,5 quilòmetres al Passeig Marítim, davant de la Seu, pensada per gaudir de l'esport en família a l'aire lliure. L'any passat hi varen participar més de 4.500 persones i una vintena de col·legis. És la carrera amb més participació de públic de les Balears. Coincideix amb la celebració dels 10 km i la Mitja Marató Ciutat de Palma.

L'edició d'enguany, organitzada com sempre pel Club Marathon Mallorca, coincideix amb el 25è aniversari de l'arribada d'El Corte Inglés a Mallorca, que va obrir el setembre de 1995.

Com cada any, també hi haurà targetes regal de 250, 150 i 100 euros als tres col·legis amb més participants a la línia de meta. L'any passat, el guanyador va ser el col·legi Sant Francesc de Palma, seguit del de Sant Agustí i Mater Misericordae. Enguany, per segon any consecutiu, hi haurà un premi de 100 euros per al col·legi que hagi reciclat més dorsals (amb participants en línia de meta) . Els centres interessats a participar poden sol·licitar la informació a direccionavenidaseci@elcorteingles.es. També es poden inscriure a títol particular de manera gratuïta a les plantes d'Esports d'El Corte Inglés d'Avingudes i Jaume III, i al web www.elitechip.net.

Compartir el artículo

stats