Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats hàbits saludables

Més de 900 alumnes de tres centres educatius aprenen a mantenir la boca sana

Els col·legis Miquel Porcel, Gabriel Vallseca i Verge de Lluc participen en un programa de salut bucodental impulsat per ADEMA

Un grup d'alumnes aprenent hàbits de boca sana. ADEMA

L'Escola Universitària ADEMA, en col·laboració amb Colgate, posaran en marxa una acció de promoció d'hàbits saludables bucodentals 'Somriures ADEMA' a tres col·legis de Palma i hi difondran el programa 'Somriures Brillants, futurs brillants'.

Un grup d'alumnes aprenent hàbits de boca sana. ADEMA

Colgate, l'empresa líder mundial en higiene bucodental, ha decidit sumar sinergies amb l'Escola Universitària ADEMA per a la difusió i lliurament de diferent material juntament amb les accions de promoció d'hàbits per a una boca sana i una nutrició correcta.

Durant els dies 24 i 31 de gener i 7 de febrer, els alumnes dels centres educatius Miquel Porcel, Gabriel Vallseca i Verge de Lluc rebran la visita de l'alumnat de l'Escola Universitària ADEMA, dels Cicles de FP Higiene Bucodental, Dietètica, Auxiliar d'Infermeria i Tècnic en Farmàcia per impartir a través de jocs i fitxes didàctiques coneixements per a la salut.

Segons el conseller delegat de l'Escola Universitària ADEMA, Diego González Carrasco, "tant per a Colgate com per a nosaltres és molt important treballar per tal d'aconseguir que tant professors, com menors i famílies puguin disposar d'eines pedagògiques i lúdiques necessàries, així com poder participar en tallers impartits pels nostres docents i alumnat per aconseguir que la higiene bucodental es converteixi en una prioritat diària. Hem de plantar cara a les malalties bucodentals i la millor recepta és un bon raspallat i uns hàbits nutricionals saludables".

Segons dades d'un estudi de Colgate-Palmolive, "la meitat dels infants espanyols suspendria en la realització d'una neteja dental correcta. A més, es demostra que fre-se les dents netes és un dels hàbits diaris més importants per als pares espanyols, per davant fins i tot de fer deures, anar a dormir prest o que aprenguin a vestir-se adequadament".

Colgate per primera vegada repartirà de manera gratuïta el programa pedagògic per a professors en els centres de Primària. "Era important per a nosaltres ser també presents a Mallorca i després de veure la feina que ha fet l'Escola Universitària ADEMA en aquest camp, vàrem decidir que els escolars de les Balears havien de comptar amb els nostres materials i treballar tots units per aconseguir plantar cara a les malalties bucodentals i conèixer les tècniques per a fer-se les dents netes adequadament i saber quins aliments són els més idonis", expliquen des de Colgate.

Compartir el artículo

stats