Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Som petits... però, rodam

Tots i totes esperant ben atents les indicacions del policia. EI ELS LLAPIS

L'Escola Municipal Els Llapis de Consell ha duit a terme una activitat de formació vial en la qual ha participat el seu alumnat d'educació infantil. L'aplicació ha corregut a càrrec de l'equip educatiu juntament amb la participació del policia local i de les famílies.

La directora, Athy Franco Santandreu, assenyala que "es tracta d'una activitat compartida que hem titulat Som petits per rodam i que té com a objectius iniciar els infants en una circulació adequada i respectuosa i gaudir de l'experiència".

El passat dia 3 de juny es va dur a terme l'activitat orientada als infants de 2 a 3 anys, "la bicicletada!" Juntament amb les educadores, famílies i el policia local, en Santi, varen vivenciar en primera persona un circuit de motos, patinets i bicicletes que havien portat els infants a l'escola.

Durant les setmanes anteriors, es varen realitzar una sèrie de propostes per iniciar l'alumnat en el coneixement de les normes bàsiques de circulació i de convivència. El petit projecte començà a través d'una conversa amb tot el grup per detectar els coneixements relatius a l'educació vial. Posteriorment, els nins i nines pintaren i dibuixaren de manera lliure diferents policies i senyals de trànsit que després utilitzaren per decorar l'entrada de l'escoleta.

Varen comptar amb la col·laboració del policia local, en Santi, qui va explicar la importància de complir les normes com, per exemple, posar-se el cas, els senyals d'aturada, el significat dels colors vermell i verd dels semàfors...

El mini circuït transcorregué per l'avinguda del centre on els infants manaven els seus vehicles de rodes i gaudiren de debò.

La jornada es convertí en "un moment màgic amb la companyia i la sempre col·laboració de les nostres famílies tan importants en aquestes etapes. Gràcies a tots i totes que varen fer possible dur endavant aquest petit projecte que, a més, ens permeté passar una estona molt divertida i enriquidora", apunta la directora.

Compartir el artículo

stats