Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

El Lluís Vives, a la seu de l'ONU

Aquest centre educatiu de Palma participarà en una trobada amb tres mil alumnes de tot el món

Un equip de 36 alumnes del Col·legi Lluís Vives de Palma participarà, a partir del 29 de març, en un programa de formació en diplomàcia a la seu central de les Nacions Unides a Nova York.

El model CWMUN (Change the World Model United Nations) és un programa orientat als alumnes de secundària que permet tractar diferents temes que són actualment objecte de debat en les Nacions Unides. Els estudiants simularan ser delegacions diplomàtiques dels diferents països i hauran de cercar la creació de coalicions per poder redactar una resolució, que serà votada a l'assemblea. Els països que representarà el Lluís Vives són Paraguai, Kazakstan, Xile i Hongria.

En l'esdeveniment participaran 3.000 alumnes de tot el món i l'únic idioma permès en els diferents comitès i assemblees és l'anglès.

Entre els temes que es tractaran hi ha el desenvolupament i protecció dels drets dels infants, assegurar la reconstrucció i desenvolupament de països en post-guerra, estratègies i mesures per prevenir el canvi climàtic, la gestió de l'educació per a nens refugiats, la contractació de gent jove a l'Àfrica per reduir la fam o la gestió dels infants en els conflictes armats.

Compartir el artículo

stats