Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Concurs

El Parlament lliura els premis dels seus concursos

Els alumnes premiats als concursos de dibuix i redacció varen recollir els guardons.

Més de 500 alumnes participaren al lliurament dels premis del XV concurs de dibuix Un Parlament per a tots i totes i la XII concurs d'expressió escrita Valors i Parlament, que anualment organitza la institució entre els escolars de 6è de primària de les Balears, i els de 5è que hagin visitat la seu del Parlament.

De la categoria Illes Balears, el primer premi de dibuix ha correspost a Maria Capellà Alcover, del CEIP Joan Mas i Verd (Montuïri), el segon a Carmen Agüera García, del col·legi Lluís Vives (Palma) i el tercer a Selena Ezara Tame Marí, del CEIP l'Urgell. Pel que fa als premis Illes Balears de redacció, el primer premi ha estat per a Javier Herrero Torelló, del CEIP Port de Pollença; el segon per a Sarita Stanimirova Mincheva, del CC Sant Vicenç de Paül (Palma-Cas Capiscol); i el tercer, per a Sandra Vadell Farrús, del CC Santa Mònica.

De la categoria Mallorca, el primer premi de dibuix ha correspost a Laetitia Richelmann, del Queen's College (Palma) i el primer premi de redacció a Marc Sánchez Alonso, del CC Beata Francinaina Cirer (Inca).

Finalment, de la categoria Especials Illes Balears, s'han atorgat els premis als treballs més originals de redacció a Júlia Amengual Sansó, del CEIP Es Cremat (Vilafranca); i de dibuix a Mar Abellán López, del CEIP Marian Aguiló (Palma). El premi al millor lema ha estat per a Enric González Obrador, del CEIP Gabriel Janer Manila (Marratxí).

Compartir el artículo

stats