Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

Bons hàbits alimentaris a les escoles

El CEIP Jaume I de Palmanova organitza berenars amb els alumnes i els pares

Els escolars durant l'activitat. CEIP JAUME I

El CEIP Jaume I de Palmanova du a terme un programa de salut alimentària que contempla la necessitat d'incidir sobre la conducta de l'alumnat i les seves famílies pel que fa als hàbits alimentaris.

Entre les activitats realitzades el passat mes de febrer hi ha sessions de berenar 'ideal' per als alumnes, des de 4t d'educació infantil fins a 6è de Primària, amb proteïnes, vitamines, hidrats de carboni i greixos que aporten, com a mínim entre el 25% o el 30% de les necessitats energètiques que té cada infant. Cada família reb una circular informativa sobre el programa i abans es fa una feina prèvia a l'aula enmarcada dins l'àrea de Ciències Naturals i amb interrelació amb les altres àrees.

Abans de començar el berenar amb cada un dels grups, se'n realitza un amb els pares dels alumnes perquè coneguin els objectius del projecte i es tracten aspectes relacionats amb temes alimentaris. Maria Colomer, dietista i nutricionista, imparteix la xerrada i resol molts dubtes que es plantegen.

El finançament de l'activitat és a càrrec de l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes. Una vegada finalitzada l'activitat tant per a famílies com per a alumnes, es passa un qüestionari de valoració.

Compartir el artículo

stats