Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Reconeixement

Premis a la Formació Professional de Grau Superior

La conselleria d'Educació i Universitat lliura els premis corresponents al curs passat a 11 estudiants i, per primera vegada, els dota amb mil euros per cada un

Els alumnes de FP de Grau Superior varen rebre el premi en un acte organitzat per la conselleria d'Educació.

La Conselleria d'Educació i Universitat va lliurar divendres passat els premis de Formació Professional de Grau Superior de les Balears, corresponents al curs 2016-2017, i que varen rebre un total d'11 estudiants i, per primera vegada, una dotació econòmica de mil euros per a cada premiat.

Un dels objectius d'aquests premis és el de potenciar la formació professional i reconèixer la trajectòria acadèmica i professional de qualitat "basada en el treball, la dedicació i l'esforç de l'alumne", afirmà la Conselleria.

Aquests guardons es lliuren als alumnes que han demostrat "un rendiment brillant" en els seus estudis, així com també una "major maduresa professional".

El conseller d'Educació i Universitat, Martí March va destacar la importància d'aquests alumnes "altament qualificats" per contribuir al desenvolupament econòmic de les Balears i per "impulsar la Formació Professional com a eix estratègic del canvi de model productiu".

Així mateix, la directora general d'FP i Formació del Professorat, Maria F. Alorda. els convidà a ser ambaixadors dels estudis de FP per posar-los en valor tant per la seva qualitat formativa com per l'alta inserció labora en un context econòmic "molt canviant".

El conseller Martí March i la directora general Maria F. Alorda, varen lliurar els guardons en un acte que també comptà amb la presència del cap del Departament de Formació Professional i Qualificacions Professionals, Lluc Mas, i la cap del Servei de Planificació Participativa, Maria Antònica Carbonell.

Compartir el artículo

stats