Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

A la Simfònica per cinc euros

El programa educatiu ´Escola5´ ofereix entrades a preus econòmics per a alumnes als concerts de l´Orquestra Simfònica

Els escolars podran veure l´Orquestra Simfònica per cinc euros.

La Conselleria de Cultura, a través de la Fundació Orquestra Simfònica Illes Balears ha posat en marxa el programa educatiu ´Escola5´, complint d´aquesta manera un dels eixos estratègics del Pla de Cultura com és el de garantir que l´educació en les arts i la cultura tengui més rellevància en els programes escolars i incentivar el seu interès; enfortir i intensificar els vincles entre educació i cultura i afavorir i apropar la cultura i l´art a noves comunitats i nous públics.

Amb el programa ´Escola5´ s´ofereix entrades a 5 euros a alumnes d´escoles, instituts, escoles de música i conservatoris i també pels acompanyants siguin pares, professors o tutors.

Amb aquesta iniciativa, es pretén crear un espai per fomentar les orquestres entres els més joves també aprofundir en els coneixements musicals assistint en primera persona a un concert.

L´objectiu és que la seva música i els seus músics s´acostin a tots els àmbits socials, conscients que la música és una eina fonamental en la transformació d´un territori. Per aquest motiu, escoles i famílies podran gaudir d´aquest preu especial per tota la temporada de l´Orquestra a l´Auditòrium de Palma. Per accedir a aquestes places, que són limitades a cada concert, s´haurà de sol·licitar per correu electrònic a informacio@simfonicadebalears.com. El termini per enviar la sol·licitud és fins el divendres de la setmana anterior de cada concert sol·licitat.

Compartir el artículo

stats