Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

L´IES Santanyí fa net el parc de Mondragó

Una vuitantena d´alumnes i professors d´aquest centre participen a la iniciativa ´Let´s Clean Up Europe´

Els escolars recolliren prop de 35 kg de residus.

Un grup de 80 alumnes i professors de l´IES Santanyí han duit a terme una activitat de voluntariat ambiental en el Parc Natural de Mondragó. L´actuació, emmarcada dins la iniciativa europea Let´s Clean Up Europe!, ha comptat amb la col·laboració del Consell de Mallorca i de la Direcció General d´Educació Ambiental, Qualitat Ambiental i Residus. En total varen recollir 35 kg de residus i plàstics.

Aquesta campanya fa part d´una acció comuna que es du a terme a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de manera incontrolada al nostre entorn i per promoure´n la recollida. Fins ara, a les Illes Balears s´han inscrit en aquesta iniciativa un total de 29 activitats, que han comptat amb la participació de 1.200 voluntaris i s´han recollit un total de dos mil kg de residus.

Els alumnes voluntaris de l´IES Santanyí es varen dividir en quatre grups i zones d´actuació per tal facilitar les tasques. L´activitat va estar coordinada pel personal del Parc Natural de Mondragó i per monitors de l´empresa GRAM Illes Balears.

Principalment, les tasques que varen realitzar es van centrar en la neteja de residus i plàstics de la platja i de la zona dunar de l´Amarador, de la platja de les Fonts de n´Alis i del Caló del Borgit, així com també dels voltants dels cinc itineraris del Parc Natural i de les dues àrees recreatives.

Compartir el artículo

stats