Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Projectes

Els alumnes d´Es Liceu, de pràctiques Erasmus

Manté convenis de col·laboració per als seus alumnes de Formació Professional amb centres d´Alemanya, Holanda, Finlàndia i Itàlia

Un alumne del Liceu i un del CIDE fan les seves pràctiques a Holanda.

Un any més, l'escola Es Liceu ha apostat per la internacionalització dels seus estudis de Formació Professional, i ha concedit beques de mobilitat Erasmus + al seus alumnes de cicles formatius de grau mitjà (CFGM) gràcies al projecte EuroFP Balears III, coordinat per la Direcció General d'FP i Formació del Professorat de la Conselleria d'Educació i Universitat.

Gràcies a aquest projecte, cinc alumnes de CFGM de Sistemes Microinformàtics i xarxes (Alberto Pérez, Miguel Ángel Arrones, Miguel Monteiro, Christian Martínez i Sofia Ramis) han tingut l'oportunitat de realitzar cinc setmanes de les seves pràctiques formatives en empreses a Alemanya, Finlàndia, Holanda i Itàlia. Es Liceu col·labora activament amb la Conselleria en l'execució d'aquests acords, rebent visites de professors estrangers i acollint alumnes d'aquests centres educatius estrangers perquè facin pràctiques a Mallorca, gràcies a les beques del programa Erasmus+ oferides pels seus centres educatius

Les beques Erasmus+ per a Formació Professional suposen una oportunitat única de creixement personal i professional per als alumnes que les reben, i contribueixen a millorar considerablement la seva integració al mercat laboral.

Alberto Pérez i Christian Martinez realitzen les pràctiques a la Universitat de Bamberg, Alemanya. El professor Guillem Mateu va realitzar l'acompanyament i seguiment dels alumnes mallorquins. Es Liceu, a més, ha gestionat les pràctiques de dos estudiants alemanys a empreses mallorquines.

Miguel Angel Arrones, juntament amb en Miguel, alumne del CIDE, realitzen les pràctiques a una central química de Emmen, a Holanda.

Miguel Monteiro, juntament amb en Miquel, alumne també del CIDE, fan les seves pràctiques a una empresa de Turku, Finlàndia. El professor Joan Galmés va realitzar l'acompanyament i seguiment de les pràctiques d'aquests alumnes.

Sofia Ramis, juntament amb vuit alumnes més dels centres CEPA Francesc de Borja Moll, IES Berenguer d´Anoia d´Inca, IES Maria Àngels Cardona, IES Sineu i Aula Balear fan les seves pràctiques a Vicenza, Itàlia.

Compartir el artículo

stats