Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Projectes internacionals a itàlia

Pràctiques a Itàlia per a alumnes de sis centres illencs

Nou alumnes de cicles formatius de grau mitjà realitzen, entre el 12 de maig i el 19 de juny, una estada formativa a la ciutat italiana de Vicenza

Els alumnes de centres públics i concertats que participen en aquest projecte Erasmus.

El CEPA Francesc de Borja Moll, els instituts IES Berenguer d´Anoia d´Inca, IES Maria Àngels Cardona, IES Sineu i els centres concertats CC Aula Balear i CC Es Liceu participen aquest curs en el projecte Erasmus en consorci entre la Conselleria d´Educació i un grup d'instituts i centres concertats de les Illes Balears.

El projecte suposa enviar alumnes de cicles formatius de grau mitjà d'Activitats Comercials, Electromecànica de vehiclesautomòbils, Gestió administrativa, Preimpressió digital i Sistemes microinformàtics i xarxes a fer la meitat de les seves pràctiques formatives en empreses a la ciutat de Vicenza, situada a la regió de Vèneto, a Itàlia.

Aquesta experiència és molt enriquidora ja que, a més del que representa en el desenvolupament i maduresa del propi alumnat, pel fet de sortir del seu país i haver d'utilitzar un altre idioma i adaptar-se a uns costums i una manera diferent de fer les coses, Vicenza és una de les capitals mundials de la joieria d'or, ocupa el tercer lloc entre les ciutats industrials del país i actualment és Patrimoni de la Humanitat.

Aquests 9 alumnes han dut a terme la seva estada formativa del 12 de maig al 19 de juny, realitzant tasques relacionades amb els continguts dels respectius cicles formativus cursats.

Els alumnes varen partir amb la professora M. Antonia Espigares, que els va acompanyar durant la primera setmana. La tercera setmana, el professor Juanjo Martín realitzarà una visita de seguiment de l'estada.

Compartir el artículo

stats