Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

Un centenar d´infants exploren les possibilitats creatives de la dansa

Els Jocs Coreogràfics del programa Palma Educa són coordinats per la coreògrafa Mariantònia Oliver

Quatre escoles participaren en els Jocs Coreogràfics.

Un centenar d'infants de quatre escoles participaren, aquest mes de maig, a la trobada dels Jocs Coreogràfics, el taller de dansa coordinat per la coreògrafa Mariantònia Oliver. Aquesta activitat forma part del programa Palma Educa de la regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Palma i compleix ja 12 anys de trajectòria. La directora general de l'àrea, Joana Bardina, assistí a l'acte.

Amb aquesta actuació conjunta, s'ha mostrat la feina que l'alumnat de 6è primària i educació especial ha dut a terme durant 10 sessions al llarg del curs, als CEIP El Terreno, CEE Son Ferriol i CEIP Camilo José Cela.

La tècnica d'Educació de l'Ajuntament de Palma, responsable de les activitats del programa Palma Educa, Margalida Munar, va explicar que "amb els Jocs Coreogràfics, mitjançant la dansa, els alumnes duen a terme un un procés de coneixement del cos, del moviment i de la relaxació. L'alumnat de CEIP Camilo José Cela ha treballat la seva actuació de dansa entorn al missatge de "la lluita". Per la seva banda, els infants del CEIP El Terreno exploraren el missatge de "la pau", i els missatge dels alumnes del CEE Son Ferriol ha estat "la festa" ha precisat.

"Amb els Jocs Coreogràfics s'explora l'espai i es descobreix el que pot sorgir de cadascú i de la interacció amb les altres persones", remarcà Munar.

Compartir el artículo

stats