Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Any Llompart

Josep M. Llompart uneix les experiències de 30 centres

Més de 30 centres dels territoris de parla catalana compartiran experiències de dinamització de la llengua catalana en el marc de les activitats de l'Any Llompart.

El conseller d´Educació, Martí March, va inaugurar divendres el simposi 'La llengua catalana en els centres educatius. Català, de l'aula al món'. La trobada va ser organitzada pel Servei de Normalització Lingüística i Formació de la Direcció General de Formació Professional i Formació del Professorat i forma part de les activitats que enguany es duran a terme per commemorar l'Any Llompart, quan es compleixen 25 anys de la mort del poeta.

El simposi es va celebrar a la UIB. Es dirigia als docents de les etapes d'educació infantil, primària, secundària i de persones adultes i comptà amb la participació de més de 30 centres educatius , els representants dels quals mostraren els seus projectes de foment i dinamització de la llengua catalana. Entre d'altres, alguns dels projectes que es presentaren foren el de la creació d'un programa de ràdio a l'aula que s'emet per a tot el barri, la integració dels nouvinguts, l´èmfasi amb la pràctica de l'expressió oral en les classes de llengua i un projecte d'intercanvi amb un centre de Perpinyà. El programa va incloure conferències, una exposició d'experiències en centres i una taula rodona.

Compartir el artículo

stats